Kursus – Kend din hund

KURSUS

Kend din hund er et meget informativt kursus.  Et kursus som henvender sig til nye ejere af hvalpe- og hunde, eller til de ejere som ønsker et større viden til hunden.

Mange misforståelser kan undgåes hvis vi har et større kendskab til hundens sprog, signaler og behov.

Kend din hund, er en dejlig aften, hvor du bl.a vil får forståelse for hundens behov, sprog, udvikling, sanser, lederskab stress, aggressivitet og angst. Få en større forståelse for din hund. Det er en meget vigtig faktor for at vi har et godt liv og samarbejde sammen.
Hvordan motivere vi vores hund til at samarbejde, førerens og hundens kropssprog. En hund snakker ikke dansk, og kan derfor heller ikke forstå hvad vi siger.

For at vi får en større forståelse inden vi køber hund, når vi har købt hund eller når vi skal til hvalpetræning- og  hundetræning, er det vigtigt at deltage i dette kursus.

Hundens opbygning og behov

Hvordan bliver vi en god leder for vores hund?

Hvad er stress, og hvad forårsager dette?

Hundesprog/kropssprog

Træningsmetoder og hvordan de indgår i hundetræning.

Aktivering i og udenfor hjemmet.

Udfordringer i og udenfor hjemmet.

Plan for en god hverdag med hunden.

Dette er bare lidt af hvad vi gennemgår.

Tag gerne flere familiemedlemmer med, så alle får en større forståelse og gør træningen til en leg for hele familien.

Varighed: 2 ½ til 3 timer

Pris: kr. 150,00

Dette kursus er uden hund

Det er obligatorisk for alle  kursister Den Glade Hundeskole,  at deltage i dette kursus hvis de er tilmeldt: Hvalpetræning, hundetræning 6 mdr – 1 år, hundetræning 1 år – 15 år.

Alle kan tilmelde sig vores kursus, også hvis i ikke ønsker at deltage i vores træning, men ønsker sig en større viden.

Den glade hundeskole består af glade professionelle trænere med mange års erfaring og uddannelse. Vi  har træningspladser i Frederikssund, Lynge/Farum, Værløse og Hørsholm.

Den Glade Hundeskole er i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse, Dyreværnet og DFAS. Alle som modtager en hund fra disse organisationer får et tilbyd om kursus: Kend din hund. Vi ved alle at det er meget vigtigt med en god start for hund og ejer.