Sommer – pas godt på din hund

Sommer – pas godt på din hund

image

Hvordan passer du godt på din hund i sommervarmen.?

Nu er sommeren kommet. Vi elsker sommer, men det gør vores dyr desværre ikke altid.

Det er tid til at tænke sig godt om, skal vores hunde skal med overalt i sommervarmen, og har vi de optimale forhold til hunden, når vi er på ferie, på stranden eller køre en tur i bilen..

Sommer: En hund efterladt i bilen i den bagende sol, kan nemlig få katastrofale konsekvenser. Selv ved lave temperaturer udenfor, bliver der hurtigt alt for varmt i bilen. Bilen kan meget hurtigt komme op på en temperatur på 80-90 grader. Mange er så hensynsfuldhed at stille bilen i skyggenog åbne vinduerne så der kommer luft ind, men husk nu at solen flytter sig…

Åbne mindst 2 vinduer på klem, så der bliver luftgennemstrømning. Der kan købes en lås således at bagagerum kan stå lidt åbent, men stadig være låst.  Stil friskt vand til hunden.

Hvis i ser en hund som er lukket inde i en en meget varm bil:

    image   

Dyr i nød
Dyr i nød

Dyrenes Beskyttelse har ambulancer til dyr, som køre 24/7.

Eller ring til politiet 114

PAS GODT PÅ JERES HUND PÅ STRANDEN..

Elsker jeres hund at være på stranden? Ja når det er køligt, og ikke så mange mennesker.

På en rigtig varm og dejlig sommerdag, bliver sandet på stranden meget varmt. Kan vi ikke gå i sandet uden sko eller lægge en hånd på sandet, ja så er sandet for varmt til hundens poter.

Mange hunde holder meget af at bade i havet. Vær opmærksom på den nye lov. De fleste steder må der ikke bades med hunden fra april til oktober. Hvis stranden har blåt flag er det ikke tilladt at hunde bader. Pas godt på understrøm, store bøjler og brandmænd. Det kan varmt anbefales at i har hunden i en lang line. Lad aldrig hunden bade i søer eller i havet hvis der er grønne alger. Det er livsfarligt for hunden.

Husk koldt friskt vand og skygge til hunden.

DEN GLADE HUNDESKOLE ØNSKER JER ALLE EN RIGTIG GOD SOMMER.

0