Hundetræning 1 – 15 år

Hundetræning for den voksne hund, som trænger til at blive:  aktiveret, øge samarbejde med ejer, selvkontrol og få træningsglæden via leg.

Et fantastisk aktivt hold, med leg, musik og fælles træningsglæde til bristepunktet. Kommunikation er utrolig vigtig. Forstå og tænk som en hund. Vi vil gennemgå forskellige samarbejdøvelser, så træning bliver til en leg. Netop via leg og positiv træning, får vi omprogrammeret hunden til venskab og samarbejde.

Træning

Kontakt mellem hund og ejer – gå pænt i snor – frit til følge –  indkald med leg –  start på spor – sit – dæk – bliv -på plads –  aktivering – hilse på andre hunde – selvkontrol/ignorering af andre hunde – hilse øvelser – lettere aquility øvelser, tunnel/vippe/stave – balanceøvelser – targett træning – fremadsendelse til mål, fremadsendelse med indkald og stimuleringsøvelser som passer til jeres hund’s behov og alder.

Jeres udfordringer vil indgå i vores træning

Det er en fantastisk rejse alle kursister og hunden begiver sig ud i. Vi lover, at efter vores hundetræning,  vil i have en dejlig kontakt med jeres hund og et skønt samarbejde sammen.

Kend din hund

Det er obligatorisk at deltage i, Kend din hund dette er inkluderet i prisen for 1 person. Ekstra deltagere tilmeldes på hjemmesiden og prisen pr. pers. kr. 200,00

 

Leg

Vi vil på dette hold finde legekammerater til din hund. 

Vores hunde er meget mere motiveret for at lære, når de har hils og leget med de andre hunde.

Vi vil have 2 legepauser hundene – I legepauserne lære i hundesprog og vi observere jeres hunde for at lære deres signaler og sprog til andre hunde at kende. Hundene bliver inddelt i grupper, så de passer sammen.

(Hvis jeres hund ikke er klar til at lege, vil vi forsøge at finde den rigtige til at gå tur med. Vi giver unghunden den tid den behøver,  indtil den er klar til leg) Det er et tilbud at lege.

 

 

Pris

6 x 1 1/2 time og 2 1/2 times foredrag:  Kend din hund  Kr. 1.000.00

Se vores hold: kørekort til hund, sportræning og hjernegymnastik, som er et godt alternativ til hundetræning 1-15 år og unghundetræning. 

 

Læs vores artikler på hjemmesiden under tips til hunde: Træningsmetoder, dæmpende signaler, teenagerhund/pubertethund.

 

Den glade Hundeskole består af et team af glade professionelle trænere, med mange års erfaring.

Vi styrker jeres fælles træningsglæde, motivation og samarbejde.

 

 

Hundetræning når det er bedst i København, Frederikssund, Rudersdal, Furesø, Ølstykke, Lynge, Farum, Værløse, Allerød, Birkerød, Virum, Nærum, Lyngby, Holte, Hørsholm, Hillerød, Helsingør, Kokkedal og Nordsjælland.

Hundetræning… Vi tilbyder alle typer hold, fra hvalpetræning til den øvede hund. På alle hold vil der være store som små hunde, for at alle kan blive socialiseret godt. Vores træning er udelukkende baseret på positiv træning, som gør dig og din hund motiveret til træning.