Hvalpetræning 9 uger – 6 mdr.

Hvalpetræning er den bedste start du kan give din hund.

Få en veltrænet, glad og socialiseret hvalp. Vi benytter hvalpe- og kropssprog i vores træning, lære at forstå og tænke som en hvalp.
Vi vil sammen gennemgå forskellige samarbejdøvelser, så træning bliver til en leg med succes.

Hvalpetræning

Det er en fantastisk rejse alle kursister og hunden begiver sig ud i.

Vi træner: Kontakt mellem hvalp og ejer, samarbejde, kropssprog, signaler, gå pænt i snor, gå fri ved siden af ejer, gåtur, indkald, sit, dæk, bliv, små spor, på plads, hundens pleje, hjernegymnastik, leg, tænke selv, alene hjemme, lyd-cd og gøen, hilse på andre hunde, ignorering af andre hunde, selvkontrol og leg mellem hvalp og ejer.

Hvis i har udfordring i hverdagen,  tages de op til træningen

Træning skal altid være sjovt både for hvalp og ejer. 

Vi lover, at efter vores hvalpetræning,  vil i have en dejlig kontakt med jeres hvalp og et skønt samarbejde sammen.

 Leg

Hvalpesocialisering er en del af vores træning. Vi finder den perfekte legekammerat, så jeres hvalpe kan lege og lære at kommunikerer.

Til hvalpesocialisering observerer og lærer i hvalpenes hvalpesprog overfor hinanden og bliver tryg ved at hvalpene leger. 

Via leg og kropssprog bliver jeres hvalp klar til at lege med andre hunde. 

Alle hvalpe og ejere har brug for en lille pause i træningen. Der vil være 2 x legetid i træningen

Kend din hund

Det er obligatorisk at deltage i,  Kend din hund Dette er inkluderet i prisen for 1 person. Ekstra deltagere tilmeldes på hjemmesiden, og der betales kr. 150 pr. person.

 Kend din hund, giver den nødvendige viden om hvalp/hund, hundesprog, træningsmetoder, og i møder jeres hold.

Pris: 6 x 1 1/2 time træning og Kend din hund foredrag – Kr. 1.000.00 incl. moms

Unghundetræning øvede er det næste hold efter hvalpetræning. Her er hvalpen blevet teenager og behøver endnu en gang træning.

Professionel hvalpetræning med succes.

Læs vores artikler under tips til hunde: Ny hvalp i hjemmet, gå tur, træningsmetoder, dæmpende signaler og teenagerhund/pubertethund.

 

 

Hundetræning hos Den Glade Hundeskole
Vi tilbyder alle typer hold, fra hvalpetræning til den øvede hund. På alle hold vil der være store som små hunde, for at alle kan blive godt socialiseret. Vores træning er udelukkende baseret på positiv træning, som gør dig og din hund motiveret til at samarbejde.

Vi styrker jeres fælles træningsglæde, motivation og samarbejde.

 

 

 

 

 

 

Hundetræning  når det er bedst i Frederikssund, København, Furesø, Rudersdal, Frederikssund, Ølstykke, Stenløse, Lynge, Farum, Værløse, Lyngby, Holte, Stenløse, Ganløse, Ølstykke, Hillerød, Birkerød, Virum, Nærum, Vedbæk, Kokkedal, Nivå,  Hørsholm, Helsingør og Nordsjælland.