Kørekort til hund

 

Vi ønsker alle, at vores hunde kan være med overalt og være en del af familien. En træning hvor vi er på træningsplads – i by og skov. 

Kørekort til hund er en meget varieret træning hvor du lære din hund at være tryg i den verden vi lever i. Glad, socialiseret og hviler i sig selv.

Træning

Vi viser vores hund vejen frem – her vil i lære dirigering med jeres hånd. 

Gå pænt uden at trække, følge sin ejer uden snor, fokus, sit, dæk, på plads, selvkontrol, balance, ignorering af ting/hunde/børn, hilse og ikke hilse på andre hunde, bliv, søg, personsøg, forskellige former for indkald, gå ud og ind af døre, elevatorer, togstation, brug by og skov som træningsplads, samarbejdsøvelser, hundetricks, fremadsendelse med indkald.

Jeres udfordringer vil komme ind i vores træning

Socialt samvær: Omgang med børn, voksne mennesker og fremmed hunde.

  • Miljøtræning – forskellige ekskursioner til bl.a. by, skov 
  • Dagligdags forstyrrelser – hunden lærer at forholde sig roligt i forskellige dagligdags situationer, hvor den uden tilvænning ville være blevet forskrækket.
  • Indkald og håndteringsøvelser – ejeren får ideer til daglig træning som flokfører. Selvkontrol – det er ok at se hele verden uden at skulle deltage.
  • Gå i line – hunden lærer at følge sin ejer i løs line, også når den møder hunde og mennesker.
  • Søgeudvikling – hundens interesse for at bruge næsen til at søge udvikles på en sjov og spændende måde.
  • Øvelser i samarbejde – her gives forslag til en masse sjove “hunde-tricks,” som giver hunden sund aktivering i dagligdagen.

Selvkontrol – vores hunde må meget gerne se hele verden, men den skal ikke deltage i det hele hvis vi ikke ønsker det. Øvelserne giver hunden en dejlig ro og den vil hvile i sig selv.

Lydighed – vi ønsker alle at vores hund er lydig, og dette er selvfølgelig en del af vores træning hver gang.

Til kørekort til hund vil efter hvert kursus være mulighed for at hundene kan lege sammen i et lukket område, som er forbeholdt hunde. Dette er også en del af socialiseringen.

Det er aldrig for sent. Kørekort til hund henvender sig til alle hunde, store som små

Leg

Når vi er i vores træningshal, vil der være mulighed for at lege med andre hunde.

Her vil i lære hundesprog og jeres hunds måde at lege og kommunikerer på med andre hunde. Hundene vil blive inddelt i grupper så de passer sammen.

Hundene vil blive inddelt således at de passer godt sammen. Det er vigtigt at de får en rigtig god ven som de kan følges med i by og skov.

Kend din hund

Det er obligatorisk at deltage i kursus: kend din hund. Du er automatisk tilmeldt og dette er incl. I prisen for 1 person. Ønsker i flere som skal deltage i Kend din hund, tilmeldes de på hjemmesiden. På vores kursus vil du bl.a lære om hundesprog, adfærd, træningsmetoder, hvordan tænker en hund?

Pris

Pris: kr. 1.000,00 –  Kursus: Kend din hund, 6 x  1 1/2 times træning. –  2 x i træningshal – 2 x i by – 2 x i skov

Medbring: træningsline, vand og guffer til hund.

Ingen arrangementer lige nu...

 

Læs mere under tips til hunde: pubertetshund, træningsmetoder, huskeliste, træningsplads med mødested m.m

Den glade Hundeskole styrker jeres fælles træningsglæde, motivation og samarbejde.

 

Den glade Hundeskole har træningsplads i Frederikssund, Ølstykke, Stenløse, Lynge, Farum, Egedal, Birkerød, Nærum, Virum, Lyngby, Holte, Kokkedal, Fredensborg,  Hørsholm og dækker hele Nordsjælland.