Unghundetræning øvede

Unghundetræning 

Unghundetræning er meget vigtig for jeres unghund.  I har sikkert nu erfaret, at i har fået udfordringer af jeres hvalp. Jeres hvalp er nu på vej til at blive teenager, og hormonerne bobler rundt i kroppen, derfor bruger vi bl.a musik, leg og hjernegymnastik for at få fokus. Det skal være rigtigt sjovt for hund og ejer. En meget anderledes træning end hvalpetræning.

Unghundetræning øvede,  er til de hvalpe der har gennemgået vores hvalpekursus, eller har været trænet efter de nye træningsmetoder, med positiv forstærkning.

Unghunden skal lære at det er helt ok at se hele verden, uden at de skal deltage i den. De skal lære at hvile i sig selv.

Hvad vi kunne i går, kan vi slet ikke i dag, og kommunikationen kan være svær.  Forstå og tænk som en hvalpe som er teenager.

Vores  unghundetræning øvede, er et  fantastisk aktivt hold med masser af leg, fokus, samarbejde og kommunikation.

Alle øvelser fra vores hvalpetræning bliver udvidet og samlet til en enhed.

Træning

Vores undervisning her er bl.a: Gå pænt – så unghunden vælger jer, Frit til følge, ikke trække, gå/løb med sit-dæk-stå, spring, target, target til mål, bagparts og forparts øvelser, start på softagility med tunnel/vippe/stave, balanceøvelser, aport, ignorering af katte, vildt og ting, selvkontrol, kropskontrol, dirigering til indkald i lære hvordan i bruger jeres gåtur som en træningsplads,  og meget mere.

Jeres udfordringer vil også tages ind i vores træning.

Det er en fantastisk rejse alle kursister og hunden begiver sig ud i. Vi lover, at efter vores unghundetræning,  vil i have en dejlig kontakt med jeres hund og et skønt samarbejde sammen.

 

Leg

Vi vil på dette hold finde legekammerater til din unghund. 

Vores unghunde er meget mere motiveret for at lære, når de har hils og leget med de andre hunde.

Vi vil have 2 legepauser til unghundene – I legepauserne lære i hundesprog og vi observere jeres hunde for at lære deres signaler og sprog til andre hunde at kende. 

(Hvis jeres hund ikke er klar eller kan  lege, vil vi forsøge at finde den rigtige til at gå tur med. Vi giver unghunden den tid den behøver, indtil den er klar til leg. Det er et tilbud at lege.

 

Pris

6 x 1 1/2 Time Kr. 1.000 – incl. moms og halleje. 

 

Træningsglæde, motivation og samarbejde 

 

 

Læs vores artikler på hjemmesiden, tips til hunde: dæmpende signaler og teenagerhund/pubertethund.

 

 

 

 

Hvalpe og unghundetræning: Vi tilbyder alle typer hold, fra hvalpetræning til den øvede hund. På alle hold vil der være store som små hunde, for at alle kan blive socialiseret godt. Vores træning er udelukkende baseret på positiv træning, som gør dig og din hund motiveret til at samarbejde. Alle er velkommen til at bruge klikker, dette er helt frivilligt. Vores trænere er uddannet klikkertræner.

Hvem er vi Vi byder på et team af glade professionelle trænere med mange års erfaring. Vi føler at det er et privilegium at motiverer og træne hunde helt fra de er hvalpe og ikke mindst deres ejere.

Vi styrker jeres fælles træningsglæde, motivation og samarbejde. Unghundetræning øvede når det er bedst i Frederikssund, Furesø, Rudersdag, Lynge, Farum, Værløse, Ølstykke, Stenløse, Ganløse, Birkerød, Nærum, Virum, Holte, Lyngby,  Hørsholm, Helsingør, Hillerød og Nordsjælland.