Katja – Ny træner i tricks og hundesjov

Den Glade Hundeskole byder Katja Aaberg velkommen.

Katja er træner i Tricks og Hundesjov

Katja er en meget erfaren træner og elsker at træne hunde – ja vi kan vist roligt sige at hun brænder for det 120%. Det er det mest utrolige at Katja kan få en hund til. Så glæd jer til at opleve hende til Tricks og hundesjov. Privat har Katja Doberman’s og Dansk Svenske gårdhunde.

Nyt på vores program: Tricks og hundesjov
Tricks og Hundesjov er for alle hunde fra 6 mdr. og op.
Har du en sentisiv hund – en hund som mangler selvtilid – eller en træningstræt hund, vil du med trickstræning opleve et kæmpe boost til din hund.
Vejen til succes med din hund er meget kort med trickstræning.

Til trick vil vi arbejde med små nemme, udfordrende og sjove tricks – vi vil træne med momenter fra:  dogdancing – dog parkour – kropskontrol og selvfølgelig tricks – fælles er at det kan trænes det på mange niveauer, men at det uanset niveau kræver fuld koncentration og helt sikkert vil udfordre både hund og hundefører.

På dette kursus anvender vi i høj grad det der også kaldes trinvis tilnærmelse, shaping, til det endelige mål. Kort forklaret bygger vi øvelserne op i små bidder, der undervejs sættes sammen til den endelige øvelse. 

Du lærer At se på helheden af din hunds adfærd, og bliver mere opmærksom på alle de små ting (responser) hunden tilbyder.
Ikke mindst fremmer du hundens initiativ til at udvise den ønskede adfærd.

For at deltage på holdet skal hunden skal være i kontrol og håndterbar, og skal have gennemført hvalpe eller unghundetræning. 

Trickstræning er kort og godt for alle og giver enorm styrke til samarbejdet mellem hund og fører.
Jo bedre vi er til at holde dem i gang – både fysisk og mentalt – jo bedre vil deres livskvalitet være.

Der vil være pauser i træningen med teori og leg.

Første hold er booket – men kom med på det hold som starter d. 5/10 2019
Tricks & Hundesjov – Start 5/10 2019 – Birkerød/Farum/Lynge

Samarbejde med Dyrlægehuset i Nærum og Holte

Den Glade Hundeskole byder Dyrlægehuset i Nærum og Holte velkommen.

Hvem er Dyrlægehuset i Nærum og Holte?
Vores Mission Gennem ægte empati, indsigt og høj kompentence overfor patient og klient,  at medvirke til at gøre deres indbyrdes forhold så godt og så langt som muligt. Vi tror på Empati, professionalisme, etik, tålmodighed, troværdighed og loyalitet Vores patienter Er værdsatte familiemedlemmer, og for vores klienter er højeste kvalitet og tryghed det vigtigste  

Dyrlægehuset Nærum/Holte består af:

VET Family

Faglig interesse, særlige kompetencer og specialviden
Kirurgisk og medicinsk specialisering i kæledyr igennem 30 år fra ind og udland Smerteudredning og terapi, ortopædi, hudproblemer, IVAS certificering i  akupunktur og Traditionel Kinesisk Medicin Guldimplantation Adfærdsterapi

Dyrlægehuset i Nærum og Holte

Dorte – Ny rallyinstruktør i Den Glade Hundeskole

NY RALLYINSTEUKTØR I DEN GLADE HUNDESKOLE.

 
             
 
 
 
VI BYDER DORTE HVILSTED PEDERSEN VELKOMMEN
 
Dorte fortæller: 

På hjemmefronten er jeg gift og har 2 voksne børn. Vi har haft hund siden 2006, og lige nu har Golden Retrievers på 9 og 5 år. Jeg har et lille opdræt af Golden Retrievers, som hedder Kennel SkyPeek.

Sammen med mine egne hunde har jeg, gennem årerne trænet både lydighed, udstillingstræning, tricks og rally-lydighed. Jeg træner Rally med mine hunde på konkurrenceplan. 

Jeg synes selv, at det er utrolig vigtigt at holde sin hund igang, både fysisk og mentalt. Det er så fantastisk at se sin hunds glæde ved trin for trin at lære en øvelse gennem det samarbejde man har, når man træner med sin hund.
 
Alle hundeejere skal have muligheden for at opleve den glæde sammen med sin hund. Derfor har jeg valgt selv at blive uddannet hunde instruktør.
 
Jeg ønsker at være med til at give andre muligheden for at komme ud og have disse dejlige oplevelser med sin hund. 
 
* Bestået opdrætteruddannelsen hos Dansk Kennelklub 

* Uddannet og eksamineret Rally Instruktør hos Sydkystens hundeskole. 

* Mange års erfaring i Rally på konkurrenceplan.

 

 

Dorte starter som træner d. 17/8 2019 hvor der trænes Rally. 

Sted: Gammelgårdsvej 102, Farum – overfor Silvan

Tid: 09.00 – 10.30 eller 11.00 – 12.30 

Tilmelding: 

https://dengladehundeskole.dk/traeningshold-den-glade-hundeskole/rally-lydighed/

 

 

 

 

Sommer – Pas godt på din hund

Hvordan passer du godt på din hund i sommervarmen.?

Nu er sommeren kommet. Vi elsker sommer, men det gør vores dyr desværre ikke altid. Det er tid til at tænke sig godt om, skal vores hunde skal med overalt i sommervarmen, og har vi de optimale forhold til hunden, når vi er på ferie, på stranden eller køre en tur i bilen..

Sommer:
En hund efterladt i bilen i den bagende sol, kan nemlig få katastrofale konsekvenser. Selv ved lave temperaturer udenfor, bliver der hurtigt alt for varmt i bilen. Bilen kan meget hurtigt komme op på en temperatur på 80-90 grader. Mange er så hensynsfuldhed at stille bilen i skyggenog åbne vinduerne så der kommer luft ind, men husk nu at solen flytter sig…

Hjælp din hund

Åbne mindst 2 vinduer på klem, så der bliver luftgennemstrømning. Køb en lås/Krog således at bagagerum kan stå lidt åbent, men stadig være låst.
Køletæppe hvor hunden kan vælge at lægge sig.

Stil friskt vand til hunden.
Hvis i har hunden i bagagerum, kan der blive utrolig varmt under kørslen, da solen måske bager i af bagvinduet. Køb et solfilter og sæt det på bagruden, kan være løsning.

Hjælp hunden

Hvis i ser en hund som er lukket inde i en en meget varm bil:

image   

Dyr i nød
Dyr i nød

Dyrenes Beskyttelse har ambulancer til dyr, som køre 24/7.
Eller ring til politiet 114

PAS GODT PÅ JERES HUND PÅ STRANDEN..
Elsker jeres hund at være på stranden? Ja når det er køligt, og ikke så mange mennesker.

På en rigtig varm og dejlig sommerdag, bliver sandet på stranden meget varmt. Kan vi ikke gå i sandet uden sko eller lægge en hånd på sandet, ja så er sandet for varmt til hundens poter.

Mange hunde holder meget af at bade i havet. Vær opmærksom på den nye lov. De fleste steder må der ikke bades med hunden fra april til oktober. Hvis stranden har blåt flag er det ikke tilladt at hunde bader. Pas godt på understrøm, store bøjler og brandmænd. Det kan varmt anbefales at i har hunden i en lang line. Lad aldrig hunden bade i søer eller i havet hvis der er grønne alger. Det er livsfarligt for hunden.
Husk koldt friskt vand og skygge til hunden.

ASFALT OG SAND KAN VÆRE VARMT.
Gåture gøres morgen og aften. I den mest varme tid på dagen, skal hunden hvile. Hellere en for kort tur end en for lang.

Pas på din hunds porter. Hunde kan nemt få vabler og væskende sår på poterne, hvis de går på varmt asfalt og sand. Kan du ikke holde en hånd på sandet eller vejen, er det for varmt for hundens poter.

Ud at rejse med jeres hund

Hunden skal have et pas og vaccinationerne skal være i orden.

I Sverige er det ved lov at hunden skal være i bur eller være i sikkerhedssele. Buret skal være i den rigtige størrelse, så hunden kan ligge ned. Check med dyrlægen om specielle forhold er gældende i landet hvor i rejser til.

Hund under 9 kg kan tages med i kabinen på et fly. Der skal dog reserveres plads, da der kun er plads til 4 hunde på et fly. Pladsen reserveres når i køber billet.

Hund over 9 kg i fly: Hunden skal i et transportbur og kommer i cargo. 

Ekstra salt

I de varmeste dage har hundene brug for lidt ekstra salt i maden. De sveder meget og mister derigennem salt.

Kølende mad

Det bedste i kan give jeres hunde i varmen er et godt koldt kødben. Ottobuco ben er i høj kurs, hvor marven tages ud, maden laves en en tyk grød og puttes i benet. Frys benet ned. 1/2 time inden i vil give hunden benet tages det ud af fryser. Hundens tunge og mund køles ned og derved også resten af kroppen.

DEN GLADE HUNDESKOLE ØNSKER JER ALLE EN RIGTIG GOD SOMMER.

Trørød Dyreklinik indgår samarbejde

Trørød Dyreklinik indgår et samarbejde med Den Glade Hundeskole. Vi er meget glade for at samarbejde med dyreklinikker som tænker og arbejder holistisk og med hver deres speciale. 

Den Glade hundeskole kan slet ikke undvære at samarbejde med Dyrlægerne. 

Det er vigtigt at vi ved at vi kan sende vores kursister til top professionelle dyrlæger, med hvert deres speciale.

Tænder og kiropraktik er Trørød Dyrekliniks speciale.

Trørød Dyreklinik

Hvem er Trørød Dyreklinik?

Trørød Dyreklinik er en moderne og veludstyret smådyrsklinik, hvor de som dyrlæge behandler hunde, katte, gnavere og andre smådyr. Trørød dyreklinik er iso godkendt og drives af fagdyrlæge Jette Hagedorn.

Trørød Dyreklinik lægger stor vægt på at såvel dyrene som deres ejere er trygge hos os og sætter en ære i at give alle den bedste behandling.

En dyreklinik og dyrlæge med moderne udstyr

På Deres dyreklinik har de moderne røntgenudstyr og eget laboratorium, moderne udstyr til tandbehandlinger, sterile operationsforhold samt moderne anæstesi anlæg og overvågningsudstyr for en tryg bedøvelse under operationerne. Derfor har dyreklinikken de bedste forhold for dit dyr, når det bliver sygt

Camilla : Dyrlæge fra 2012.

Efteruddannelse i kiropraktik og akupunktur.

Arbejder mest med medicinske sygdomme, kiropraktik, akupunktur og adfærd.

Har en lille beagleblanding og en hvis schweisisk hyrdehund.

Jette : Dyrlæge fra 1984

Dvs 34 års erfaring med  smådyrs praksis.

Fagdyrlæge i smådyrs sygdomme.

Efteruddannelse i tandsygdomme (ESAVS). MEN jeg MÅ IKKE kaldes specialist ( det er en beskyttet titel og der er kun 2 i Danmark med denne titel).

Censor ved KU life dyrlægeuddannelsen.

Arbejder  mest med medicinske sygdomme, kirurgi, tandbehandlinger.

Har en labrador.

https://troeroeddyreklinik.dk

 

 

Samarbejde med Dyrlægehuset Arken

Dyrlægehuset Arken og Den glade Hundeskole har indgået et samarbejde, til stor glæde for vores kursister og hundeskolen. Samabejdet betyder mange gode tiltag både for Dyrlægehuset Arken, Den Glade Hundeskole og ikke mindst vores kursister. 

 

 Dyrlægehuset Arken, Kongevejen 134, 3000 Helsingør. Tlf. 48476501

https://www.dyrlaegehusetarken.dk

En meget professionel klinik som kan hjælpe vores kursisters hunde og være sparringspartner med Den Glade Hundeskole. 

Lidt om Dyrlægehuset:

Dyrlægehuset Arken i Helsingør er en dyrlægeklinik med god service, dejlig atmosfære, gennemsigtighed og stor omsorg for dyrene. Vi lægger stor vægt på, at vore faglige – og menneskelige – kompetencer hele tiden holdes ved lige og fornyes via efteruddannelse. I vore store lyse og moderne lokaler på Kongevejen 134, har vi dyreklinik, dyrehospital og tanddyreklinik under samme tag. Dyrlæge Else Langkilde har mere end 25 års erfaring i praksis og har efteruddannelse inden for tand – og mundhulelidelser hos dyr og modtager henvisninger. Vi er to dyrlæger og to sygeplejersker; vi har alle et stort hjerte, der banker for dyrene og vi gør alt, hvad vi kan, for at dyrenes dyrlægebesøg bliver så omsorgsfuldt og så lidt stressende som muligt. 
 
 

En dyrlæge er ikke bare en dyrlæge. En dyrlæge skal vi føle os trygge ved.  Det er vigtigt at dyrlægen også tænker holistisk og det er netop det de gør både fysisk og psysisk. 

Besøg altid din dyrlæge når hunden er rask. En god introduktion til dyrlægen og klinikken er guld værd resten af hundens levetid. 

Vi giver dyrlægehuset vores varmeste anbefalinger

Den Glade Hundeskoles lydfil MP3

Den Glade Hundeskoles lydfil MP3

Den Glade Hundeskole har nu lavet sin helt egen lydfil, som kan købes på vores hjemmeside.

Bliv kvit med angst og lydfobi. 

Lydtræning til din hund er  lavet som en lydfil i MP3 til hunde. Lydfilen indeholder et bredt udvalg af lyde. Lydfil kan afspilles enten som et samlet forløb eller enkeltvis. Hvis i ønsker  selv sammensætte jeres helt egen lydfil,  kan i downloader lydene enkeltvis.  MP3-pakken indeholder flere optioner. Det er vigtigt at lave lydtræning med din hund. Lydene afspilles når hvalp/hund har det rart, f.eks når de leger godt med andre hunde. Den Glade Hundeskole bruger lydfiler som en del af vores træning, når vi har hvalpehold og hold for voksne hunde.

Lydtræning til hunde - Cover
Vores Lydfiler indholder de mest almindelige lyde, som kan få jeres hvalp/hund til at reagerer.   Lyde der er på denne lydsamling. Skov – Ambulance I by – baby der græder – bilalarm – bil hjulspin – biler trafikeret vej – biler i storbytrafik – bilkørsel motorvej – børn der leger – dørklokke 1 – dørklokke 2 – dørklokke 3 – flyver der lander – fyrværkeri med knald – fyrværkeri raketaffyring – gåtur i storby – hestevrinsk – hækkesav – kirkeklokke – motorcykel – nytårsaften – politisirener – større hunde der gør – støvsuger – tog ved banegårdsområde – tog med horn – tog passere på station – truckerhorn – uvejr lyn torden – voldsom regn.

Information som medfølger:

Efter bestilling modtager du pr. email et link til at downloade:

  • Lydsamlingen i MP3 format samlet
  • Lydsamling i MP3 format hver lyd for sig selv, således at du kan samle din helt egen lydsamling.
  • Introduktion i brug af lydfilerne.
  • E-book: Hundens lydforbier, i PDF format.

Ved køb kan vores MP3 lydfiler downloades til SmartPhone, iPad eller computer. (Formatet: Zip som anvendes for pakken med de enkelte filer, kræver muligvis ekstra installation af en relevant App på din enhed.) OBS: Denne Lydfil sælges til private og opdrættere som ønsker at træne med de lyde, som hunden møder i dens opvækst.  Få en rolig og afbalanceret hund , ved at gøre den klar til livet og livets udfordringer.  En fantastisk investering for kr. 100,- Gave til jer og jeres hund,  eller en gave til en i holder af. https://dengladehundeskole.dk/produkt/lydtraening-til-din-hund/

Nytår med jeres hund – Er i klar?

Nytår med jeres hund – Er i klar?

Nytår kan være noget af en prøvelse for jeres dejlige hunde og jer som ejer.

Der er mange grunde til at jeres hund reagerer på de høje lyde og ikke mindst alle lysglimtene ved nytår.

Mange hunde er bange for den verden der er udenfor hjemmet. Årsagen kan være at de ikke er socialiseret nok til den verden vi lever i, eller har haft nogle kedelige oplevelser som de ikke glemmer. Læs mere

Nyhedsbrev November 2018

Den glade hundeskole har været inde i en stor udvikling de seneste måneder – her er de seneste nyheder:

BOOK HUNDETRÆNING OG KURSER ONLINE
Betal med MobilePay eller kortVi har fået nyt bookingssystem. Det er nu muligt at booke og betale online med mobilPay, Dankort eller Visakort.
Du kan booke alle vores træningskurser, samt evt. ekstra deltagere til det valgte træningsforløb eller kursus. Du modtager herefter din bestilling pr. email.

JULEGAVE ELLER VÆRTINDEGAVE?
Læs mere

Spor i teori og træning

Spor i teori og træning

Spor henvender sig til vores aktive hunde, som elsker at arbejde med næsen og sanserne!

Vidste du at 75% af hundens energi er i hovedet på hunden. Læs mere

0

Vi anvender cookies for at huske dine indstillinger på dette websted. Vi anvender også populære 3. part softwareløsninger der kan kræve at der indsættes cookies for optimal brugervenlighed, alt afhængigt af hvordan du har indstillet accept af cookies i din browser. Mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk